Aplicatie CS2 FragX Admin

Locked
vF.
FRAGX COMMUNITY
FRAGX COMMUNITY

Aplicatie CS2 FragX Admin

★ Nickname:fabyy
★ Nume server / IP: cs2.fragx.ro
★ Discord:faby4kk
★ SteamID(64):832312656 codul de prieten si linku https://steamcommunity.com/id/vaineer/friends/add
★ Cont cu prime (Da/Nu):da
★ Varsta minima (14 ani): 14
★ O autocaracterizare a ta (minim 20 de cuvinte):eu sunt un baiat de 14 ani care imi place cs-ul foarte mult nu pot sa spun ca sunt asa bun la cs dar joc descut de ok
★ Ore jucate pe steam(Profilul sa fie pe public-link): 53+ inca un cont de 600 dar mi-a fost furat si banat de vac
★ Dovada ore jucate pe server (link screenshot sau detalii ): asta e ala de 53 si mai am contu ala dar nu-l mai am din pacate ca am zis mi-a fost banat si furat
★ Ai citit Regulamentul?(Cuvant din regulament): fragx
★ Experinta anterioara cu detinerea unui grad(daca este cazul) (cat timp): pe sv de fivem foarte mult
★ De ce ai vrea sa te alaturi echipei FRAGX?: pentru ca am vazut ca is foarte multi codatii si cum eu is foarte activ si am dat de multi codati pe sv pot sa-i banez usor
★ Ai un program de filmat pentru a prezenta dovezi?: da am si medal si obs si nvidia gforce
★ Absenta de pe forum de maxim 7 zile, gradul se scoate: accept
blazeeeeee
FRAGX COMMUNITY
FRAGX COMMUNITY

Re: Aplicatie CS2 FragX Admin

CONTRA! Nu a trecut nici macar o sapt de la ultima cerere + nu ti ai revizuit comportamentul
ElPatrones159
FRAGX COMMUNITY
FRAGX COMMUNITY

Având în vedere comportamentul tău pe server care l-am văzut față de membri staff și de playeri ți-aș da un CONTRA.
Dar nu e un comportament asa de urat și cred ca îl poti regla și sa fi mai serios daca intri in echipa noastră. Așa ca de la mine ai un PRO.
xyz
FRAGX COMMUNITY
FRAGX COMMUNITY

Contra , nu ai respectat termenul de a aplica din nou ! Minim 1 saptamana !
Steaua Bucuresti
berceasef
FRAGX COMMUNITY
FRAGX COMMUNITY

contra.
Targa_Sefu
FRAGX COMMUNITY
FRAGX COMMUNITY

Contra , deoarece nu ai respectat termenul dat.
xyz
FRAGX COMMUNITY
FRAGX COMMUNITY

In urma răspunsurilor negative date de catre colegii mei, decizia este RESPINS, nu ai respectat termenul limita pentru a aplica in staff!

Pentru mai multe detalii suplimentare :
https://discord.gg/4PC5AZrDqv

Topic Closed.
Steaua Bucuresti
Locked